Staalbouw van der Most

Staalbouw van der Most BV is in 1976 opgericht en heeft tot de dag van vandaag een grote naam wat betreft het leveren en plaatsen van staalconstructies.
Staalbouw van der Most is één van de grootste en meest toonaangevende bedrijven in de staalbouw, in het noorden en midden van Nederland, met 65 vaste medewerkers. Heden is Staalbouw van der Most uitgegroeid tot een organisatie met goed opgeleide vakmensen en zijn we actief in de agrarische sector, utiliteitsbouw, industriehallen e.d. Staalbouw van der Most is VCA-gecertificeerd.

*

*

Verder houd Staalbouw van der Most zich bezig met het leveren en monteren van:
- Dak- en wandbeplating (geïsoleerd en ongeïsoleerd)
- Houten en stalen gordingen en wandregels
- Deuren, ramen, goten, etc.

Omdat de staalcontructie en de dak- en wandbeplating beide worden geleverd en gemonteerd door Staalbouw van der Most kunnen de montagewerkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd.

*

*

Staalbouw van der Most beschikt over een tekenkamer waar o.a.:
- 5 tekenstations (CAD/X-steel) staan welke in directe verbinding staan met de productie en de werkvoorbereiding.
- Een constructeur die eigen ontwerpen maakt en de tekenaars ondersteunt.

Daarnaast heeft Staalbouw van der Most een bouwkundige afdeling die o.a:
- Eigen ontwerpen maakt
- Bouwaanvragen verzorgt; de milieuvergunning regelt; en de tekenaars ondersteund.

Door onze eigen tekenkamer en bouwkundige afdeling kan het gehele proces in eigen beheer worden uitgevoerd. Van ontwerpen, calculeren en tekenen tot vergunningaanvraag, werkvoorbereiding, produceren, verduurzamen en monteren. Hierdoor kan er snel, kwalitatief goed en efficiënt geproduceerd worden.

*

*

Staalbouw van der Most heeft een productiehal van 10.000m², met computergestuurde machines, een lasafdeling, een straalafdeling en een spuitafdeling voor ieder gewenste kleur.

*

*

Tevens beschikt Staalbouw van der Most over eigen transport, kranen, hoogwerkers en 5 montageploegen welke de nodige kennis en ervaring hebben. Alle chauffeurs en montagemedewerkers hebben een VCA-diploma en op basis hiervan wordt gewerkt.